DL-101HR Opći tečaj intelektualnog vlasništva – besplatna edukacija / Državni zavod za intelektualno vlasništvo

Ove godine smo zakasnili s prijavama, pripremimo se za iduću godinu. Tečaj se održava dva puta godišnje – u proljeće i jesen i traje šest tjedana. Održavanje tečaja s prijavama u rujnu je upravo u tijeku (8.10.2018.-18.11.2018.; završni ispit 19-21.11.2018.). Info-nik.info prenijet će informaciju o upisima za sljedeći tečaj.

Prenosimo sa stranice Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo:

“Za sve zainteresirane pojedince  koje zanimaju prava intelektualnog vlasništva; onima koji traže opće poznavanje intelektualnog vlasništva; koji stvaraju razne oblike intelektualnog vlasništva i žele se temeljito posvetiti upravljanju i zaštiti prava intelektualnog vlasništva. Nadalje je tečaj namijenjen malom i srednjem poduzetništvu, istraživačima i znanstvenicima, studentima svih struka, državnim službenicima, školama, izumiteljima, dizajnerima i svima kreativnim pojedincima kojima je u interesu povećati vlastito znanje o intelektualnom vlasništvu.

….

Državni zavod za intelektualno vlasništvo u sklopu besplatne edukacije o svim važnijim područjima intelektualnog vlasništva i sprječavanju povreda prava intelektualnog vlasništva dva puta godišnje organizira Opći tečaj intelektualnog vlasništva putem učenja na daljinu (on-line).

….

Program tečaja DL-101HR sukladan je programu izvornog tečaja DL-101 te se njegovim uspješnim završetkom dobiva elektronička svjedodžba o položenom tečaju jednakovrijedna svjedodžbi o položenom tečaju DL-101 pri Svjetskoj organizaciji za intelektualno vlasništvo.”

Više o Općem tečaju intelektualnog vlasništva

Više o programu tečaja

 

Share: