Rijeka 2020 – EPK / Projekt “Diversity Mixer – politike i prakse u kulturnim i kreativnim industrijama” / Istraživanje o različitosti u kulturnim i kreativnim industrijama (KKI)

U okviru projekta Diversity Mixerpolitike i prakse u kulturnim i kreativnim industrijama koji je dio programa projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture, provedeno je istraživanje o različitosti u kulturnim i kreativnim industrijama (KKI), prvo takve vrste u Hrvatskoj. Rezultati istraživanja objavljeni su pod nazivom “Vrijeme i rizik proizvode kvalitetu; Elaborat sektorskog pristupa upravljanja različitošću u kulturnim i kreativnim industrijama Primorsko-goranske županije”

Sljedeća faza projekta je konferencija Diversity Mixer, koja će se održati od 12 do 14. rujna 2019. u Rijeci. Osnovna tema konferencije bit će različitost u polju sadržaja kulturnih i kreativnih industrija, a okupit će brojne znanstvenice i znanstvenike, zainteresiranu javnost te djelatnice i djelatnike kulturnih i kreativnih industrija. Pročitajte više rijeka2020.eu

 

Share: