Podsjećamo: Moj Zaba Start – natječaj za dodjelu financijskih potpora najboljim poduzetničkim i društveno korisnim idejama i projektima

Moj Zaba Start – natječaj za dodjelu financijskih potpora najboljim poduzetničkim i društveno korisnim idejama i projektima otvoren  je 7. svibnja 2019. Prijave se primaju do 10. srpnja 2019. u 12 sati.

Financijska potpora može se osvojiti u tri kategorije: Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo. Na natječaj se mogu prijaviti fizičke osobe, poduzetnici, profitne i neprofitne organizacije.

U kategoriji Kultura i znanost natječaj financijski podupire najbolje projektne prijedloge koji uključuju nezavisnu kulturnu scenu, primjenu novih medija i tehnologija u kulturi i umjetnosti. Uz kulturnu scenu, ovaj natječaj podupire i obrazovanje te nagrađuje znanstvene i istraživačke projekte.

Na natječaju Moj Zaba Start 2018. u kategoriji Kultura i znanost treće mjesto osvojio je Amaranthine books d.o.o. s projektom “Dracula” koji predstavlja razvoj i tisak kolekcionarskog izdanja istoimenog kultnog književnog klasika. Prošlogodišnje pobjednike u svim kategorijama možete pogledati ovdje.

Interaktivne radionice, u suradnji s Algebrom koja je edukacijski partner programa, održane su u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Čakovcu i Puli. Dana 4. srpnja 2019. održat će se još jedna radionica u Zagrebu (četvrtak, 4. srpnja od 11-13 sati. Algebra LAB, Ilica 242). Prijave za sudjelovanje na radionici na www.mojzabastart.hr. Na istoj mrežnoj stranici mogu se pogledati prezentacije s održanih radionica.

 

Share: