Porezna uprava / Nova nagradna igra “Bez računa se ne računa”

Ministarstvo financija – Porezna uprava pokrenula je novu nagradnu igru „Bez računa se ne računa“ te poziva građane da se i ovaj put aktivno uključe u borbu protiv sive ekonomije. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je skupiti 20 originalnih računa s datumom izdavanja od 1. srpnja 2019. godine i poslati ih na adresu Hrvatska Lutrija, p.p. 493, 10001 Zagreb, uz naznaku „Za nagradnu igru Bez računa se ne računa“.

Ukupno će se održati 4 kola, u svakom kolu nagradne igre dijelit će se nagrade na potrošačkim karticama u iznosima od 5.000, 7.500, 10.000 i 20.000 kuna.

Porezna uprava naglašava da u novoj nagradnoj igri „Bez računa se ne računa“ mogu sudjelovati svi računi zaprimljeni prilikom plaćanja gotovinom. Navode da računi ne moraju nužno imati brojeve JIR i ZKI brojeve. Sukladno pravilima nagradne igre računom za gotovinski promet smatra se svaka isprava kojom se obračunavaju isporuke dobara i usluga, neovisno u kojem obliku i pod kojim nazivom je izdana. Dostavljeni računi moraju sadržavati podatke o izdavatelju računa (ime ili  naziv, adresu, OIB, datum izdavanja računa od. 1.7.2019.).

Nagradna igra trajat će do 24. ožujka 2020. godine.

Pročitajte na www.porezna-uprava.hr

 

 

 

Share: