Zadarska županija / Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi, prosvjeti, športu i tehničkoj kulturi Zadarske županije za 2020. godinu

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i šport Zadarske županije (i Sportska zajednica Zadarske županije u dijelu poziva koji se odnosi na sport), objavila je Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi, prosvjeti, športu i tehničkoj kulturi Zadarske županije za 2020. godinu.

Prijave projekata i programa u kulturi, tehničkoj kulturi, predškolstvu, osnovnom i srednjem školstvu mogu podnositi ustanove, umjetničke organizacije, samostalni umjetnici te ostale pravne i fizičke osobe, ukoliko se njihovi projekti i programi odnose na javne potrebe od interesa za Županiju kao cjelinu.

Točka I. Javnoga poziva, a) Kultura: djelatnost ustanova u kulturi kojima je osnivač Zadarska županija, djelatnost ustanova u kulturi kojima su osnivači Republika Hrvatska ili jedinice lokalne samouprave s područja Zadarske županije, programi gradova i općina, programi amaterskih udruga, znanstveno-istraživački programi, filmski, video, TV, radio i multimedijalni programi, programi glazbene kulture, nakladnička djelatnost, izložbeno-scenski programi i programi koji promiču kulturu mladih i alternativnu kulturu.

Rok za dostavu prijava je 20. rujna 2019.

Zadarska županija – Javni poziv

 

Share: