Gradska knjižnica Rijeka – programi za dobrobit zajednice

Gradska knjižnica Rijeka već godinama provodi razne programe za dobrobit pojedinca i zajednice. Izdvajamo tri aktualna programa.

Traže se volonteri za čitanje starijim osobamaGradska knjižnica Rijeka u suradnji s Domom za starije i nemoćne osobe Kantrida već 7 godina razvija volonterski program glasnog čitanja starijima i nemoćnima, a unatrag 4 godine taj se program uspješno ostvaruje zahvaljujući čavjanskim volonterkama i u Domu Nina na Čavlima. Aktivnost glasnog čitanja u domovima održava se jednom mjesečno. Prijave u tijeku.

Radionica “Uvod u poslovni plan” u Poslovnom kutku – U utorak 15. listopada 2019. u Poslovnom kutku Gradske knjižnice Rijeka (Središnji odjel Palača Modello) u 18 sati bit će održana radionica “Uvod u poslovni plan”. Radionicu vodi Valentina Špaleta iz Riječke razvojne agencije Porin. Prijave u tijeku.

U šumu uz planinare i priču: Jesenska šetnja Šumom Striborovom – “Šum prvog otpalog lišća pod nogama, ispred vas vodiči, a u rukama slikovnica. Ima li što bolje?” Jesenski izlet 5. listopada 2019. za predškolce u suorganizaciji Gradske knjižnice Rijeka i PD Kamenjak u Šumu Striborovu, na šumsku šetnicu povrh riječkog Bivija.

 

Share: