Knjižnice grada Zagreba / Mjesec hrvatske knjige 2019.

Čitanje je zakon! 7. Državno natjecanje u čitanju naglas za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju održat će se u petak, 8. studenoga 2019. na Odjelu za djecu i mlad Gradske knjižnice, Starčevićev trg br. 4U Natjecanju sudjeluju učenici od 3. do 8. razreda iz 26 prijavljenih škola.

Iz bogatog programa Knjižnica grada Zagreba izdvajamo samo poneka događanja. Program svih događanja u Mjesecu hrvtatske knjige pročitajte na kgz.hr

Knjižnica Staglišće – danas, 6. studenoga u 18. 30, Književna večer: Dvoboj riječima Maje Cvek i Zvonimira Friganovića

Knjižnica Sesvete  – danas, 6. studenoga u 18 sati, Predavanje: Kulture svijeta – Moskva i okolica

Knjižnica Vrapče  – danas, 6. studenoga u 18 sati, u povodu 100. godišnjice rođenja portugalske pjesnikinje, Događanje: Pjesnikinja mora – Sophia de Mello Breyner Andresen

KGZ Gradska knjižnica na Starčevičevom trgu organizira tribinu “Žive knjige” koja će se održati u četvrtak, 7. studenoga 2019. u Galeriji Kupola, s početkom u 19 sati.

Knjižnica Augusta Cesarca u četvrtak, 7. studenoga 2019. organizira događanje pod nazivom Susreti s klasičarima : akademik i jezikoslovac Radoslav Katičić – sjećanje na kojemu će kolege i suradnici akademika Radoslava Katičića govorit će o njegovom radu i neprocjenjivom doprinosu jezikoslovlju i baštini.

 

Share: