Vikend teme / Nedjelja, 17. 11. 2019.

Vikend teme u nedjelju donose:

“Zasitno i tako fino! Pet ideja za ručak na poslu uz koje ćete zaboraviti na dostavu” Portal zadovoljna.hr donosi članak magistre nutricionizma s preporukama kako prilagoditi prehranu radnom mjestu, zašto je to važno, te koja se jela brzo i jednostavno mogu pripremiti kod kuće rano ujutro ili večer ranije te ponijeti na posao.

Cijepljenje protiv sezonske gripe započelo je u srijedu, 6. studenog 2019. godine. Kome se cjepivo preporučuje, tko ima pravo na besplatno cjepivo, kao i sve ostale informacije vezane uz ovogodišnje cijepljenje protiv sezonske gripe možete pročitati na stranicama Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar

“Vulkanizerske radionice pune, a na zamjenu guma čeka se i nekoliko sati” naslov je članka objavljenog u Glasu Slavonije.

Odluka o obveznoj uporabi zimske opreme na zimskim dionicima javnih cesta u Republici Hrvatskoj (NN 145/2013) propisuje obveznu uporabu zimske opreme na zimskim dionicama javnih cesta u Republici Hrvatskoj i to u razdoblju od 15. 11. tekuće godine do 15. 4. iduće godine.

 

Share: