Podsjećamo: Hrvatska turistička zajednica / Javni poziv za potpore TOP događanjima u 2020. godini

Hrvatska turistička zajednica objavila je 9. prosinca 2019. Javni poziv za potpore TOP događanjima u 2020. godini. Rok za podnošenje prijava na Javni poziv je 13. siječnja 2020.

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Hrvatske turističke zajednice za TOP događanja na teritoriju Republike Hrvatske, koja su glavni motiv dolaska turista u destinaciju i doprinose promociji Hrvatske kao turističke destinacije, unapređenju/obogaćivanju turističkog proizvoda/ponude pojedine uže ili šire destinacije i Hrvatske u cjelini, razvoju sadržaja koji omogućavaju produljenje turističke sezone, povećanju ugostiteljskog i drugog turističkog prometa, posebice u razdoblju pred i posezone, jačanju snage brenda hrvatskog turizma i stvaranju prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma.

Za sredstva potpore mogu se kandidirati pravne i fizičke osobe, i to: trgovačka društva, obrti, zadruge, javne ustanove, ustanove u kulturi, umjetničke organizacije, jedinice lokalne i regionalne samouprave, turističke zajednice.

 

Share: