Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom / Javni natječaj

Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom raspisao je 16. prosinca 2019. Javni natječaj za dodjelu posebnih sredstava za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom kod poslodavaca koji obavljaju gospodarsku djelatnost na otvorenom tržištu rada, odnosno kod osoba s invaliditetom koje se samozapošljavaju i obavljaju gospodarsku djelatnost na otvorenom tržištu rada.

Prijave s popunjenim obrascem zahtjeva za dodjelu posebnih sredstava, obrascem proračuna troškova projekta, poslovnim planom realizacije projekta i dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od 60 dana od objave Javnog natječaja u Narodnim novinama. zosi.hr

Kao krajnji rok prijave na navedeni Javni natječaj, kao i na Javni natječaji za dodjelu posebnih sredstava za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti osoba s invaliditetom kod neprofitnih organizacija koje obavljaju dio gospodarske djelatnosti na otvorenom tržištu rada Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava navodi 18. veljače 2020.

 

Share: