Obavijest o održavanju virtualne informativne radionice „Integrator“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta donosi obavijest o održavanju virtualne radionice Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Integrator“ (KK.03.2.2.05.)

Virtualna informativna radionica održat će se u petak 22. svibnja  2020. s početkom u 15.00 sati putem platforme MS Teams.

Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do utorka, 19. svibnja 2020 u 12.oo sati.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta

 

Svrha ovog Poziva: Podržati suradnju MSP-ova kako bi stvaranjem novih inovativnih proizvoda i usluga uspostavili dobavljačke odnose sa poduzećima Integratorima i postali dio njihovog lanca vrijednosti u ciljanom strateškom segmentu.
Integratori su srednja i velika poduzeća koja su prisutna na više tržišta, imaju strukturiran dobavni lanac i lanac vrijednosti i svoje proizvode i usluge pružaju krajnjim korisnicima.

Predmet ovog Poziva: Sufinanciranje inovacija procesa i/ili organizacija poslovanja organizacije konzorcija MSP-ova za uspostavljanje dugoročnih dobavljačkih odnosa/lanaca vrijednosti s drugim poduzećima tzv. Integratorima. Za potrebe ovog Poziva konzorcij će se sastojati od minimalno 3 (tri) MSP-a.

efondovi.mrrfeu.hr

 

Share: