Ministarstvo znanosti i obrazovanja / Javni poziv za sufinanciranje posebnih programa nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj u 2020. godini

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je 7. svibnja 2020. Javni poziv za sufinanciranje posebnih programa nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj u 2020. godini.

Javni poziv otvoren je danom objave na mrežnoj stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja, prijave na Javni poziv podnose se do 1. lipnja 2020.

Prihvatljivi prijavitelji su sve zainteresirane udruge i ustanove čije je djelovanje usmjereno na: odgoj i obrazovanje djece i mladih pripadnika nacionalnih manjina i/ili stručno usavršavanje odgojitelja, učitelja i nastavnika koji izvode nastavu na jeziku i pismu nacionalne manjine i/ili organizaciju manifestacija obilježavanja značajnih datuma za nacionalne manjine i/ili izdavačku djelatnost vezano uz tematiku nacionalnih manjina.

Objavljene su Izmjene i dopune Javnog poziva za sufinanciranje posebnih programa nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj u 2020. godini. Izmjene i dopune navedenog Javnog poziva odnose se na rok za slanje prijava te na prihvatljivi vremenski period provedbe posebnih programa po grupama.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

 

Share: