ZNK HGK / Interliber otkazan, sajamske aktivnosti sele online kroz projekt “Knjiga svuda i svima”

Iako je ovogodišnji Interliber zbog pandemije koronavirusa otkazan, Zajednica nakladnika i knjižara HGK pobrinula se da ljubitelji pisane riječi ipak ne ostanu zakinuti za užitak čitanja i kupovine knjiga po povoljnim cijenama navodi se na mrežnim stranicama Hrvatske gospodarske komore.

Projekt “Knjiga svima i svuda”, koji će se održati od 10. do 15. studenoga 2020., sajamske će aktivnosti prenijeti na online platformu te u knjižare diljem Hrvatske.

U projektu Knjiga svima i svuda sudjelovat će više od 120 knjižara iz cijele zemlje, knjige će se nuditi po akcijskim, sajamskim cijenama, a čitatelji će ih moći kupiti preko posebne web stranice na portalu Zajednice nakladnika i knjižara HGK. Pripremljen je i poseban Premium program preko trećeg programa HRT-a i  YouTube kanala Zajednice nakladnika i knjižara HGK kroz koji će birani autori predstavljati svoje naslove.

Organizator platforme “Knjiga svuda i svima” je Zajednica nakladnika i knjižara HGK, a suorganizatori su Ministarstvo kulture i Grad Zagreb.

Izvor: https://www.hgk.hr/interliber-otkazan-sajamske-aktivnosti-sele-online-kroz-projekt-knjiga-svuda-i-svima-najava

 

Share: