Ministarstvo kulture i medija objavilo rezultate Poziva za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2021. godinu / Književni programi knjižara

Ministarstvo kulture i medija objavilo je 20. siječnja 2021. rezultate Poziva za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2021. godinu – Književni programi knjižara.

U okviru Poziva za financiranje javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za programe književnih programa u okviru knjižarske djelatnosti zaprimljeno je 19 prijava za različite književne programe koji bi se tijekom 2021. godine trebali održavati u 8 knjižara iz Zagreba, Karlovca, Osijeka, Rijeke i Pule.

Zbog neizvjesne realizacije planiranih programa uslijed pandemije koronavirusa Vijeće za knjižnu, nakladničku i knjižarsku djelatnost koje je vrednovalo prijavljene programe predložilo je da se za početak, odnosno za prvi dio godine, svakoj od prijavljenih knjižara dodijele inicijalna sredstva s mogućnošću odobravanja dodatnih sredstava po (započetoj) realizaciji programa i ovisno o epidemiološkoj situaciji.

Odobreni programi u 2021. godini – Književni programi knjižara (Pregled sa stanjem 20.1.2021.)

Izvor: Ministarstvo kulture i medija RH

 

Share: