8. Festival povijesti Kliofest 2021. / 11. – 14. 5. 2021.

Osmi Festival povijesti Kliofest 2021. održavat će se od utorka, 11. svibnja do petka, 14. svibnja u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Program Kliofesta ići će uživo u knjižnici i u realnom vremenu odvijanja programa preko youtube kanala Kliofest. Jedan dio programa ići će premijerno samo na youtube kanalu.

Youtub kanal Kliofest

Dio programa odvijat će se u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, a dio programa i izvan Zagreba.

Program Kliofesta sadrži okrugle stolove, tribine, konferenciju, predstavljanja projekata i knjiga…

U sklopu Kliofesta održava se sajam knjiga iz područja povijesti, historiografije i srodnih struka. Centralno mjesto sajma knjige na kojemu će se po prigodnim sajamskim cijenama moći kupiti knjige većine nakladnika – Knjižara Dominović u razizemlju Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

Nakladnici će i putem stranice https://www.kliofest.hr/kliofest-2021-virtualni-sajam/ kao i putem svojih web stranica ponuditi prigodne sajamske popuste. Sudjeluju Dominović, Disput, Sandorf, Srednja Europa, Meridijani, Kršćanska sadašnjost, Književni krug Split, Shura Publikacije, Hrvatski institut za povijest….

Program Kliofesta održava se i u drugim gradovima i naseljima: Gornja Stubica, Ivanec/Brdovec, Jalžabet, Kalnik, Jalkovec (Varaždin), Pazin, Zadar, Rijeka, Slavonski Brod…

Pročitajte više o programu i događanjima na https://www.kliofest.hr/

 

Share: