15. Vrisak– festival autora i sajam knjiga / Rijeka, 11.- 18. 9. 2022.

Riječki sajam knjiga i festival autora – 15. Vrisak – svečano je otvoren u nedjelju, 11. rujna u riječkom kvartu kulture, art-kvartu „Benčić“ dodjelom V.B.Z.-ove nagrade za najbolji neobjavljeni roman.

Ovogodišnji Vrisak donosi preko četrdeset književnih programa: promocija, predstavljanja, razgovora i tribina, uz popratni glazbeni i filmski program. Bogati festivalski dio 15. Vriska s više od 40 programa održavat će se u art-kvartu Benčić – jutarnji program za najmlađe, Vrisak Junior, održava se u Dječjoj kući, filmske projekcije u kino-dvorani Art-kina (Krešimirova 2) u Dječjoj kući, okrugli stolovi i potpisivanja u V.B.Z.-ovoj knjižari u Muzeju Grada, večernje promocije knjiga u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti,

Sajamski program održava se od 2. do 29. rujna 2022. godine u V.B.Z.-ovim knjižarama te na književnim punktovima na Jadranskom trgu i u Bazarigovom prolazu.

Svi književni, glazbeni i filmski programi su besplatni, a osiguran je i live stream na V.B.Z.-ovu YouTube kanalu i Facebook stranici.

Program Vriska dostupan je na stranicama organizatora festivala – izdavačka kuća V.B.Z. – vrisak.vbz.hr

 

Share: