Ministarstvo kulture i medija / Najava objave Javnog poziva za predlaganje javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2024. godinu

Ministarstvo kulture i medija najavilo je objavu Javnog poziva za predlaganje javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2024. godinu za 4. rujna 2023.

Prijave ustanova u kulturi, umjetničkih organizacija, umjetnika, udruga, drugih fizičkih i pravnih osoba te jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave iz muzejske i knjižnične djelatnosti, potpore izdavanju knjiga, potpore inozemnim nakladnicima za objavljivanje prijevoda djela hrvatskih autora, izdavanja časopisa i periodičkih elektroničkih publikacija, monografija iz područja kulture i umjetnosti, književnih manifestacija, književnih programa u okviru knjižarske djelatnosti, dramske i plesne umjetnosti te izvedbenih umjetnosti, glazbene i glazbeno-scenske umjetnosti, vizualnih umjetnosti, interdisciplinarnih i novih umjetničkih i kulturnih praksi, kulturno-umjetničkog amaterizma (glazbenog i folklornog) i međunarodne kulturne suradnje, podnosit će se u razdoblju od 4. rujna do 5. listopada 2023. godine do 17 sati.

Izvor: Ministarstvo kulture i medija

 

Share: