AI Akademija HGK / Radionica “Uvod u AI za poslovne subjekte” / Zagreb, 25. – 26. 3. 2024.

Hrvatska gospodarska komora pokrenula je seriju edukacija za podršku digitalnoj transformaciji hrvatskog gospodarstva – AI Akademiju HGK. Sve radionice održavat će se u Središnjici HGK, Rooseveltov trg 2, Zagreb s tri do četiri stručna predavača po radionici. Program se sastoji od kombinacije teoretskih znanja i praktičnih primjena. AI akademija namijenjena je svim članicama HGK iz različitih sektora, uključujući male i srednje poduzetnike, menadžere, IT stručnjake i sve one koji žele proširiti svoje znanje o AI.

AI Akademija HGK započet će s dvodnevnom radionicom koja će se održati 25. i 26. ožujka  2024. (ponedjeljak i utorak), pod nazivom: „UVOD u AI za poslovne subjekte“, namijenjena svim poslovnim subjektima koji žele modernizirati svoje poslovanje ili samo saznati što umjetna inteligencija može donijeti, odnosno već donosi svakom poslovanju.

  • za radionicu „Uvod u AI za poslovne subjekte“, članice koje plaćaju članarinu HGK ne plaćaju kotizaciju već se ona bilježi kao konzumirana usluga iz članarine u vrijednosti 300,00 EUR. Za nečlanice i članice HGK  koje ne plaćaju članarinu kotizacija iznosi 300 EUR + PDV.
  • za sektorske radionice: „AI u industriji“, „AI turizmu“, „AI u pravu“ i „AI u zdravstvu“ članice koje plaćaju članarinu HGK ne plaćaju kotizaciju već se ona bilježi kao konzumirana usluga iz članarine u vrijednosti 200,00 EUR. Za nečlanice i članice HGK  koje ne plaćaju članarinu kotizacija iznosi 200 EUR + PDV.

Izvor i više informacija: Hrvatska gospodarska komora.

 

Share: