O nama

Info-NiK.info

Informativni portal namijenjen nakladnicima i knjižarima

zamišljen je kao mjesto na kojemu će se na temelju praćenja objava tijela državne, lokalne i područne (regionalne) samouprave, krovnih institucija i medija objavljivati i ažurirati informacije vezane uz poslovanje nakladnika i knjižara.

Svrha je informativnog portala objediniti sve informacije na jednome mjestu, te na taj način olakšati i ubrzati poslovanje tvrtki koje se bave nakladništvom i knjižarstvom objavljivanjem informacija koje se odnose na dvije navedene djelatnosti.

Portal će objavljivati aktualne zakonske propise i regulative, javne natječaje, obavijesti o sajmovima, festivalima i manifestacijama, radionicama…; neće sadržavati objave o novim knjigama, akcije i predstavljanja nakladnika pojedinačno, razgovore s autorima i nakladnicima…

Portal posluje na temelju besplatnog pristupa. Početak rada portala 15. studenoga 2018.

Projekt je realiziran sredstvima Ministarstva kulture u sklopu Javnog poziva za poticanje poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama za 2018. godinu.

Izjava o odgovornosti

Informacije na portalu isključivo su informativnog karaktera te se korisniku prije poduzimanja konkretnih poslovnih odluka preporuča poduzeti uobičajene mjere procjene i provjere. Info-nik.info ne preuzima odgovornost za poduzimanje ili nepoduzimanje pravnih i poslovnih aktivnosti temeljem objavljenih informacija.

Informacije, mišljenja i ostale sadržaje koje objavljujemo na portalu prikupljamo i nudimo korisnicima u dobroj vjeri, pri čemu nastojimo u što većoj mjeri osigurati njihovu točnost i pouzdanost. Portal sadrži poveznice na druge internetske sadržaje. Uredništvo portala ne odgovara za sadržaje na vanjskim izvorima podataka do kojih mogu voditi poveznice s naših internetskih stranica.

 

Vlasnik i nakladnik portala: Srednja Europa d.o.o.

Grafičko i tehničko uređenje: Banian Itc. d.o.o.

Urednica portala: Alenka Barišić

Rad informativnog portala Nakladnici i knjižari info u 2021. godini podržan je sredstvima Udruge za zaštitu prava nakladnika – ZANA.