CIRAZ HGK / Edukacijske radionice “Priprema projekata u području istraživanja, razvoja i inovacija za prijavu na EU natječaje”

CIRAZ – Centar za industrijski razvoj Hrvatske gospodarske komore najavljuje održavanje edukacijskih radionica “Priprema projekata u području istraživanja, razvoja i inovacija za prijavu na EU natječaje”.

Radionice se provode u sklopu Strateškog projekta za podršku uspostavi inovacijske mreže za industriju i tematskih inovacijskih platformi (projekt INI). Svrha je stvoriti učinkovit i samoodrživ okvir za potporu i poticanje ulaganja privatnog sektora u istraživanje i razvoj te podignuti svijest o važnosti istraživanja, razvoja i inovacija u poslovnom sektoru za identifikaciju novih potencijala industrijskog rasta i stvaranja poslova, poboljšanje konkurentnosti, modernizaciju i diversifikaciju hrvatskoga gospodarstva.

Radionice će održavati djelatnici Hrvatske gospodarske komore koji sudjeluju u provedbi projekta INI.

Ukupno je planirano održavanje pet radionica – u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Dubrovniku i Osijeku. Prva edukacijska radionica održala se 11. lipnja 2019. u Osijeku.

Pročitaj više na Centar za industrijski razvoj HGK

Share: