Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Zagrebačke županije za 2020. godinu / Rok 21. 12. 2019.

Zagrebačka županija raspisala je 21. studenoga 2019. Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Zagrebačke županije za 2020. godinu.

Rok za podnošenje prijava je 22. prosinca 2019.

Programom javnih potreba u kulturi obuhvaćaju se svi oblici poticanja kulture i kulturnih djelatnosti koji pridonose razvitku i unapređivanju kulturnog života Zagrebačke županije. Javni poziv objavljuje se u svrhu dodjele financijskih potpora  za programe/projekte koji se provode na području Županije ili za programe/projekte koji se provode za korisnike s područja Županije u 2020. godini.

Na Javni poziv mogu se prijaviti programi/projekti za programska područja: Knjižnična djelatnost, Izdavačka djelatnost, Muzejsko-galerijska djelatnost, Amaterizam u kulturi, Zaštita kulturnih dobara i Manifestacija u kulturi.

Pravo podnošenja programa imaju samostalni umjetnici, udruge, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost u kulturi i medijima, kao i pravne i fizičke osobe za potrebe zaštite i očuvanja kulturnih dobara i arheološke baštine. Udruga i druga pravna osoba mora djelovati na području Županije i svoj program/projekt provoditi na području Županije, a iznimno iako ne djeluje na području Županije program/projekt provoditi za korisnike s područja Županije (ako ne postoji isti ili sličan program/projekt na području Županije).

Zagrebačka županija – Javni poziv

 

Share: