Noć knjige ide dalje – 23. travnja virtualno slavlje knjige!

Organizacijski odbor Noći knjige namjeravao je ovogodišnju Noć knjige posvetiti temi promjene, nudeći pritom priliku da se planirani programi vezuju i uz knjige koje su kroz povijest mijenjale svijet. “No promjena je zahvatila i nas koji smo o promjeni željeli govoriti”

U vijeme otkazivanja manifestacija i događanja Noć knjige ide dalje – 23. travnja održat će se virtualno slavlje knjige!

Noć knjige 2020. namjeravali smo posvetiti temi promjene, nudeći vam pritom priliku da svoje planirane programe vezujete i uz knjige koje su kroz povijest mijenjale svijet. No promjena je zahvatila i nas koji smo o promjeni željeli govoriti. U jeku vijesti vezanih uz širenje bolesti COVID-19 izazvane koronavirusom, ponukani smo ovogodišnju Noć knjige iznova osmisliti, ne odustajući pritom od ideje da je održimo – u skladu s trenutnim okolnostima i u okvirima odgovornog i mogućeg, navodi se na mrežnim stranicama Noći knjige.

Pozivaju se svi da se 23. travnja, kada se tradicionalno organizira Noć knjige, Svjetski dan knjige proslavi na način na koji mogućnosti dopuštaju. U tijeku su prijave programa i akcija.

Noć knjige

 

Share: